Kookdemo - 4de editie

Op zaterdag 3 december 2022 bereiden wij samen met kok Lode Vanduynslager een lekkere lunch.

  • 25/10/2022

Met kok Lode Vanduynslager bereiden we samen allerlei lekkere hapjes

 

Programma

  • Om 11 u. verwelkomen wij jou met een glaasje.
  • Een kwartiertje later wordt iedereen verwacht in de keuken. Onder leiding van een ervaren kok en lesgever bereiden we er samen onze lunch.
  • De lunch wordt geserveerd van 12.30 tot 14.30 u.

Menu

  • Hapjes
    Vers garnaalkroketje
    Gelakt kippenspiesje yakitori
    Toastje met crème van oud Brugge kaas
  • Voorgerecht
    Lauwe, zacht gerookte verse zalm met risotto en champignons, lichte jus van schaaldieren
  • Hoofdgerecht
    Op lage temperatuur gegaarde parelhoenfilet fine champagne met herfstgarnituur en verse aardappelkroketjes
  • Nagerecht
    Chocolade / peer/ vanille

Prijs

Dankzij onze sponsors kunnen we deze culinaire menu aanbieden voor de prijs van 55 euro per persoon – aperitief, wijnen en water inbegrepen.

Waar

ZoWe verpleegkunde
(op wandelafstand van het station)
Barrièrestraat 2d
8200 Brugge

 

Blijf niet zitten met je vragen en bekommernissen

Heb je hulp nodig bij een probleem? Ben je op zoek naar concrete informatie? Wil je ook jouw ervaringen kwijt?

Mail ons