- 25/10/2022
Met kok Lode Vanduynslager bereiden we samen allerlei lekkere hapjes
Programma
- Om 11 u. verwelkomen wij jou met een glaasje.
- Een kwartiertje later wordt iedereen verwacht in de keuken. Onder leiding van een ervaren kok en lesgever bereiden we er samen onze lunch.
- De lunch wordt geserveerd van 12.30 tot 14.30 u.
Menu
- Hapjes
Vers garnaalkroketje
Gelakt kippenspiesje yakitori
Toastje met crème van oud Brugge kaas - Voorgerecht
Lauwe, zacht gerookte verse zalm met risotto en champignons, lichte jus van schaaldieren - Hoofdgerecht
Op lage temperatuur gegaarde parelhoenfilet fine champagne met herfstgarnituur en verse aardappelkroketjes - Nagerecht
Chocolade / peer/ vanille
Prijs
Dankzij onze sponsors kunnen we deze culinaire menu aanbieden voor de prijs van 55 euro per persoon – aperitief, wijnen en water inbegrepen.
Waar
ZoWe verpleegkunde
(op wandelafstand van het station)
Barrièrestraat 2d
8200 Brugge