- 07/11/2024
Programma
- Om 11 u. verwelkomen wij jou met een glaasje.
- Een kwartiertje later wordt iedereen verwacht in de keuken. Onder leiding van een ervaren kok en lesgever bereiden we er samen onze lunch.
- De lunch wordt geserveerd van 12.30 tot 14.30 u.
Menu
- Hapjes
Krokante stengel met Oud-Brugge kaas (warm)
Oosters soepje van butternut pompoen
Toastje met mousse van gerookte zalm, harenka-eitjes - Voorgerecht
Koolvishaasje met knolselder, duxelle van champignons, gevogeltejus met truffel - Hoofdgerecht
Varkenswangetjes met kriekbier, wintergroenten en gegratineerde aardappelen - Nagerecht
Bavarois van speculoos, gebakken appel, espuma witte chocolade, vanille-ijs
Prijs
Dankzij onze sponsors kunnen we deze culinaire menu aanbieden voor de prijs van 69 euro per persoon – aperitief, wijnen en water inbegrepen.
Is de deelnameprijs een probleem voor jouw budget, neem dan contact op met voorzitter
Luc Pollet op het nummer +32 475 65 37 00. Hij bekijkt dan samen met jou welke extra korting we kunnen geven.
Waar
ZoWe verpleegkunde
(op wandelafstand van het station)
Barrièrestraat 2d
8200 Brugge