MEDstativ – ook voor jou een oplossing?

Een eenvoudig stevig statief voor je spoelzak

  • 19/08/2020

MEDstativ is een schitterende oplossing om je spoelzak op te hangen: zowel thuis als op reis.
+ Plooibaar en gebruiksvriendelijk.
+ Licht en discreet verpakt in een draagtas.
+ Compact en regelbaar tot op een hoogte van max. 2 m.
+ Stabiel en makkelijk op te stellen in een klein toilet.

Prijs: 79 euro – verzending inbegrepen
TBV-leden krijgen 10 euro korting!

Van zodra hij zich elke dag moest spoelen, is TBV-lid Herman van Praet op zoek geweest naar het ideale spoelstatief. Hij had er zelf een in elkaar geknutseld. Hij maakte er nog een voor een lotgenoot. Maar hij wou vooral dat zoveel mogelijk mensen er gebruik van konden maken. Als teamlid nam hij contact op met het maaklabo van Vives en trok een paar keer naar Brugge en naar Kortrijk om hierover overleg te plegen.

Het eerste prototype dat bijzonder lang op zich liet wachten, was echter van een bedroevende kwaliteit. Maar toen hij op de Rond-de-tafel met darmspoelers vorig jaar zijn zoektocht even toelichtte, zat lotgenoot en TBV-lid Vincent Boon en zijn vrouw Bernadette Deketelaere in het publiek. Het zou het begin worden van heel wat gesprekken over en weer over spoelstatieven.

Vincent bleek een ondernemer pur sang – hij besloot de stap te wagen om zijn prima en vrij goedkoop prototype te commercialiseren. Vandaag is het spoelstatief eindelijk op de markt.

Omdat levenscomfort zo belangrijk is voor darmkankerpatiënten bieden wij onze leden een korting aan van 10 euro – met dank aan onze sponsors!

Darmkankerpatiënten sturen een mailtje naar ons: info@tbv.be. Je vermeldt je naam en je adres. Wij sturen je aanvraag door naar Vincent. Je betaalt 79 euro, de TBV-korting (10 euro) staat enkele dagen later op je bankrekening.

Meer info, mét foto’s en handleiding: http://www.medstativ.be/


Reacties

  1. Het zal voor veel darmspoelers een welkome uitvinding zijn. Ik heb er als darmspoeler zelf jarenlang op zoek naar geweest vooral naar een plooibaar model om mee op reis te nemen.
    Een héél goed initiatief die héél veel darmspoelers meer comfort kan bieden.

Comments are closed.

Blijf niet zitten met je vragen en bekommernissen

Heb je hulp nodig bij een probleem? Ben je op zoek naar concrete informatie? Wil je ook jouw ervaringen kwijt?

Mail ons