Korte enquête 1 – Darmkankeronderzoek

Jouw stem telt!

  • 11/01/2024

Jouw stem telt! Samen met de patiëntenbelangen groep voor darmkanker willen we je graag uitnodigen om deel te nemen aan onze korte enquête (5 meerkeuzevragen, 3 minuten). Jouw noden, ervaring en inzichten zijn van onschatbare waarde om de toekomst van darmkankerdiagnostiek en behandeling te verbeteren.

Deze enquête richt zich op de dringende behoefte aan verbeterde diagnostiek na een operatie voor dikkedarmkanker, waarbij we gebruik maken van betere voorspellende bloedtesten. Wij streven naar een diagnostische tool die individueel is afgestemd op de behoeften van de patiënt, waardoor we beter kunnen inschatten wat de kans op terugkeer van de ziekte is. Hierdoor kunnen we inschatten hoe hoog of laag de nood aan een bijkomende preventieve behandeling is. Jouw deelname aan deze enquête brengt ons een stap dichter bij gepersonaliseerde behandelingen en een effectievere preventieve aanpak.

Help ons de stem van de gemeenschap te versterken en samen de toekomst van darmkankerzorg te verbeteren via volgende link:
>> https://nl.surveymonkey.com/r/82BYJPL <<

Dank je wel voor je betrokkenheid en deelname aan deze belangrijke stap naar vooruitgang in de behandeling van darmkanker.

Met vriendelijke groet,

Team Digestieve Oncologie UZ Leuven

Blijf niet zitten met je vragen en bekommernissen

Heb je hulp nodig bij een probleem? Ben je op zoek naar concrete informatie? Wil je ook jouw ervaringen kwijt?

Mail ons