Levensloop Blaarmeersen – 27 en 28 april 2019

U bent hartelijk uitgenodigd. Leden van Talk Blue Vlaanderen zijn er VIP’s!

  • 11/02/2019

Stichting tegen Kanker voert al meer dan 75 jaar de strijd tegen kanker. Om dit doel te bereiken organiseren ze ook dit jaar in verschillende gemeenten samen met vrijwilligers een 24 uur-durend uniek solidariteitsevenement: Levensloop.

Levensloop (Relay for Life – Relais pour la vie) is een internationaal concept dat sinds 2011 ook in België plaatsvindt. Het is een feestelijk evenement voor alle leeftijden dat helemaal draait rond solidariteit en fondsenwerving voor de strijd tegen kanker. In 2018 werd op 27 plaatsen in België een Levensloop georganiseerd.

In Gent zijn ze aan hun derde editie! 

Levensloop Gent 2019 nodigt graag alle leden van Talk Blue Vlaanderen uit om erbij te zijn in de Blaarmeersen in Gent op 27 en 28 april 2019.

Levensloop wordt ondersteund door vrijwilligers en is een familie- en fundraising-evenement. Families, vrienden, buren, collega’s, verenigingen, serviceclubs, bedrijven … doen mee in teamverband en wandelen of lopen rondjes gedurende 24 uur in estafettevorm. Een Levensloop is geen wedstrijd, maar symboliseert de ononderbroken strijd die kankerpatiënten dagelijks voeren. Kanker slaapt nooit.

Teams zorgen voor catering en activiteiten en er is gratis animatie met optredens voor jong en oud, sportieve activiteiten, workshops en 3 sleutelmomenten.

In Gent hopen ze dat er heel veel leden van Talk Blue Vlaanderen aanwezig zullen zijn want leden van Talk Blue Vlaanderen zijn er VIP’s.

Vechters staan centraal

Zij die ooit de diagnose kregen, noemen we ‘Vechters’ en willen we een hart onder de riem steken. Op het event zijn zij onze VIP’s. Voor hen worden speciale verwenactiviteiten voorzien en drie sleutelmomenten: de openingsceremonie bij de start om vechters te vieren, een kaarsenceremonie bij valavond om te herinneren en een slotceremonie om de strijd tegen kanker verder te zetten.

Wil u als lid van TBV deelnemen als vechter?

Als vechter nodigen we u uit om samen met uw partner in te schrijven en deel te nemen aan dit evenement dat hoop en steun geeft binnen de Gentse gemeenschap. Bovendien wordt u uitgenodigd voor speciale activiteiten (receptie, workshops, verwenprogramma, ceremonies ..) en een ontbijt op zondag.

Inschrijven kan bij voorkeur via de site: Schrijf je in als Vechter of stuur ons een mailtje: vechters.levensloopgent@gmail.com.

Wij danken u bij voorbaat en hopen samen met u en de Stad Gent en alle Gentse Ziekenhuizen op een succesvolle derde editie!

 

Alle info op https://www.levensloop.be/relays/gent-2019

 


Geef een reactie

Blijf niet zitten met je vragen en bekommernissen

Heb je hulp nodig bij een probleem? Ben je op zoek naar concrete informatie? Wil je ook jouw ervaringen kwijt?

Mail ons