Talk Blue Vlaanderen op Levensloop 2019 in Brugge

Jij komt toch ook?

  • 02/09/2019

Talk Blue Vlaanderen neemt deel aan de Levensloop in Brugge. Levensloop is een organisatie van de Stichting tegen Kanker die zich inzet voor mensen met kanker – de vechters –  maar ook voor wetenschappelijk onderzoek.

Vervoeg het team van Talk Blue Vlaanderen

Op 5 en 6 oktober nemen wij als team deel aan de Levensloop in Sport Vlaanderen, Nijverheidsstraat 112, Assebroek-Brugge. Van zaterdag 15 uur tot zondag 15 uur lossen we elkaar af en blijven zo samen 24 uren in beweging door te wandelen of te lopen. Zo zijn we solidair met de vechters, want kanker slaapt namelijk nooit.

Als team willen we op die manier zoveel mogelijk geld inzamelen voor Levensloop, als ondersteuning in de strijd tegen kanker!

Teamleden gezocht

Wil je mee wandelen of lopen met ons team, dan moet je je inschrijven.

Inschrijven kan online op https://www.levensloop.be/teams/talk-blue-vlaanderenKlik op “Deelnemen”, registreer jezelf en volg de instructies. Je kan ook inschrijven tijdens een van onze activiteiten. Dan betaal je de deelnameprijs van 10 euro aan ons en wij zorgen voor jouw inschrijving.

Supporters gezocht

Armbandjes, een buff(sjaaltje), kaarsenzakjes voor de kaarsenceremonie kan je eveneens online bestellen: vul dan telkens Talk Blue Vlaanderen in bij je bestelling. 

Je kan ook een biertje drinken aan de stand van Talk Blue. Wij staan op de atletiekpiste van Sport Vlaanderen. Wij verkopen in onze stand ook snoepjes, biertjes en magneetjes.

Geen zin of tijd om die dag te wandelen, lopen of supporteren, dan kan je ook gewoon online een gift doen aan ons team.

Vechters gezocht

Je kan ook deelnemen als vechter en je gewoon eens in de watten laten leggen. Heb je ooit de diagnose van kanker gekregen? Dan ben je op Levensloop een vechter en een gast. Vechters krijgen een speciale plaats tijdens de ceremonies en de organisatie van Levensloop werkt voor jullie een leuk programma uit: ontbijt, yoga, wijn proeven … De workshops zijn vlug volzet, dus als je dit wenst, wacht niet te lang om in te schrijven.

Inschrijven als vechter kan via https://www.levensloop.be/relays/brugge-2019 en is gratis. Je kan je ook inschrijven als vechter en toch nog komen wandelen, lopen voor €10. Schrijf je voor alles op voorhand in.

Vul het rooster in!

Bijgevoegd vind je een rooster. We willen het helemaal vol. Stuur een mailtje naar info@tbv.be met het uur dat jij ons team komt vervoegen.

We zoeken ook nog vrijwilligers die onze stand willen bemannen. Want die biertjes, snoepjes en magneetjes moeten ook verkocht worden. Geef je naam en het uur op als je dit ziet zitten. Graag ook hier een mailtje naar info@tbv.be.

Maak je ook reclame voor Levensloop?

Natuurlijk zijn ook mensen die geen lid zijn van TBV welkom! Nodig dus gerust vrienden en familie uit om mee te lopen, wandelen, sponsoren of supporteren!


Geef een reactie

Blijf niet zitten met je vragen en bekommernissen

Heb je hulp nodig bij een probleem? Ben je op zoek naar concrete informatie? Wil je ook jouw ervaringen kwijt?

Mail ons